Onze Kaart

U kan genieten van ons maandmenu of kiezen à la carte.

WEEKMENU

Onze weekmenu kan u hier raadplegen.

DEGUSTATIEMENU

Onze maandelijkse degustatiemenu kan u hier raadplegen.

VALENTIJNSMENU

Onze passionele Valentijnsmenu kan u hier raadplegen.

-----------------------------------------------------------

ONZE VASTE KAART

Deze kaart wordt om de drie maanden bijgewerkt, dus het loont zeker de moeite om terug te komen!

VOORGERECHTEN - ENTREES
 

Carpaccio van tonijn, ravioli gevuld met ricotta, mierikswortelyoghurt en gestoomde koningskrab
Carpaccio de thon, ravioli farci à la ricotta, yaourt au raifort et crabe royal vapeur

 

€ 15.20

Opgevuld polderaardappeltje met grijze garnalen, spekjes en zure room
Pomme de terre farcie aux crevettes grises, lardons et crème aigre
 

€ 14.50

Soepje met wan-tan, champignons, pijlinktvisjes, sojascheuten en koriander
Soupe au wan-tan, champignons, sepia, germes de soja et coriandre

 

€ 9.00

Tarte-fine van appel, mango, gebakken ganzelever en jus van balsamico
Tarte-fine aux pommes, mangue, foie d’oie poëllé, et jus balsamique
 

€ 16.00

Kleine pasta met tartaar van schotse zalm, dille-mascarpone, zalmkaviaar, en beurre blanc verrijkt met Cava ‘Extremarium’
Petites pâtes au tartare de saumon d’Ecosse, mascarpone à l’aneth, caviar de saumon et son beure blanc enrichi au Cava ‘Extremarium’
 

€ 10.00

Canneloni van gamba, basilicum, tomaatjes, mozzarellakrokantje en fumet van zoete pepers
Canneloni aux gambas, basilique, petites tomates, croquant de mozzarella et fumet de poivrons doux
 

€ 16.50

Minute van gerookte zalm, sushi van jonge geitekaas, zontomaatjes en honingcrème
Minute de saumon fumé, sushi de fromages de chèvre frais, tomates et crème au miel
 

€ 12.20


 

HOOFDGERECHTEN - PLATS

VIS - POISSONS
 

Tournedos van zwaardvis, gandaham, tapenade van olijven, grijze garnalen en tomatenaardappel
Tournedos d’espadon, jambon de ganda, tapenade d’olives, crevettes grises et stoemp aux tomates
 

€ 18.70

Crepinette van zeetong, schotse zalm, gamba, bloemkoolmousseline, gefrituurde peterselie en witte vermouth
Crépinette de sole, saumon d’Ecosse, gambas, mousseline de choux fleur, friture de persil et vermouth blanc
 

€ 23.40

Kabeljauw, geconfijt in olijfolie, flan van spinazie, gegratineerde greenshellmossel, spekjes en mostercrème
Cabillaud au confit d’huile d’olives, flan d’épinards, moules ‘greenshell’ gratinées, lardons et crème moutardée

 

€ 20.00

VLEES - VIANDES
 

Roerbakken van eendeborst, shitakechampignons, gember-sinaasjus en gestoomde rijsthapjes
Sauté de magret de canard, champignons ‘shitake’, jus parfumé à l’orange et au gingembre, bouchées de riz vapeur
 

€ 19.20

Lamsribstuk in kruidenkorst, lamszwezeriken, jus van verse thym, puree van spinazie en geitekaas
Couronne d’agneau dans sa croûte aux herbes, ris d’agneau, jus de thym frais, purée d’épinards et fromage de chèvre
 

€ 21.30

Ierse filet pur (200 gr.) met toscaanse béarnaise, truffelratatouille en verse frietjes
Filet pur irlandais (200 gr.) et sa béarnaise toscane, ratatouille parfumée aux truffes et frites fraiches
 

€ 22.50

Smakelijk!
 

Home

Ons restaurant
adres
openingsuren
reservaties / contact
plattegrond / routebeschrijving

Onze Kaart
maandmenu
weekmenu

voorgerechten
vis
vlees

Desserts
zoete zaligheden

Copyright © Pas De Deux 2004 - 2005
Webmaster : Mark Dermul